Christine Van Niekerk

 

Hoi, ik ben Christine en ik wil jullie graag een gezellige en leerzame kraamtijd geven. Ik ben heel flexibel dus pas me snel aan in een gezin. Moet ook wel vind ik in dit vak omdat je met zoveel verschillende mensen en wensen te maken krijgt. Ook vind ik het belangrijk dat jullie verwend worden in deze week. Het is tenslotte een feestweek na de geboorte van jullie kindje!

Een evaluatie van een gezin en iets wat ik vaak te horen krijg: “Christine is er wel, maar ook weer niet. Dat bedoelen we uiteraard alleen maar positief, want je deed gewoon je ding zonder dat wij er eigenlijk erg in hadden wat er allemaal gebeurde. Wanneer het nodig was of onze dochter een kick gaf stond je er ook meteen. Wij hebben dat als super fijn ervaren.”

Dit geeft ook aan dat ik jullie privacy ook erg respecteer!

 
Ook doe ik elk jaar bijscholingen zoals, reanimatie volwassenen en reanimatie zuigeling, EHBO, verloskunde en psychiatrie, kraamzorg na sectio, en natuurlijk borstvoedingscursussen. In 2016 heb ik mijn opleiding Natuurlijke Kraamzorg afgerond.