Irene van der Mullen

 

Ik ben Irene van der Mullen. Getrouwd en twee grote zonen.
Verpleegkundige en al 25 jaar werkzaam in de kraamzorg met veel plezier.  Ben flexibel, (bij)geschoold en ervaringsdeskundige in de (natuurlijke)kraamzorg en in het begeleiden van borstvoeding en flesvoeding. De zorg die ik geef is klantgericht opdat de ouder(s) na ruim een week vol vertrouwen zelf verder kunnen.
Gemiddeld doe ik één kraamzorg per maand. Het liefst kom ik op de fiets naar jullie toe. Ik ben tevens acupuncturiste en geef (zwangerschaps)massage.
Eerder maar zeker ook vanaf je 37e zwangerschapsweek kan ik ondersteuning geven om je lichaam te ontspannen en voor te bereiden op de bevalling.  Via je aanvullende verzekering krijg je vergoeding. Van harte aanbevolen.
Bij interesse kraamzorg meld je bij Kraamkring en bij interesse acupunctuur/ Zw.massage bel 0617204073 praktijk Le Sourire.
Voorspoedige zwangerschap toegewenst,  Irene