Margreet Heijkoop

Beste (aanstaande) ouders,

Na 21 jaar docentschap, besloot ik in 2009 een carrièreswitch te maken. Ik begon aan de opleiding kraamverzorgende en vanaf april 2011 werk ik als zelfstandige in de kraam.

Heerlijk! Ik geniet van ieder nieuw mensje en probeer mijn zorg in elk gezin op maat te geven. Ieder huis, ieder gezin vraagt om een eigen aanpak en ik wil er 100% voor mijn gezinnen zijn. Voor mij is het belangrijk om ieder gezinslid te betrekken bij de komst van het nieuwe kind.   

Ik ben een groot voorstander van borstvoeding. Als je borstvoeding wilt geven, zal ik er alles voor doen om die te laten slagen. Het lukt eigenlijk altijd, maar je moet er geduld voor hebben en de tijd voor nemen. Moeders die geen borstvoeding kunnen of willen geven, begeleid ik even graag natuurlijk.

Verder spreek ik Engels en Duits en in enige mate Frans. Ook kan ik jullie helpen om je pasgeboren kind te leren begrijpen met de Dunstan Baby Language.

Ik ben naast het kramen actief in de NBvK (de Nederlandse Beroepsvereniging van Kraamverzorgenden) en het KCKZ (kenniscentrum Kraamzorg)

Om bij te blijven in mijn vakgebied, volg ik regelmatig bijscholingen  en in juni 2018 heb ik de opleiding Natuurlijk Kramen afgerond.

Mijn werkgebied is de stad Utrecht en directe omgeving. Als het kan, kom ik op de fiets.

Graag tot ziens!

Margreet