Ruth Retotar-Brinkman

 

 

Hoi, mijn naam is Ruth Retotar-Brinkman ,en ik werk als gediplomeerde kraamverzorgende, en wil je graag in jou gezin situatie begeleiden voor het verzorgen van je pasgeboren kleine.

  

Ik heb een cursus gevolgd in Dunstan babytaal. Verder volg ik geregeld scholingen voor mijn vak, zoals borstvoeding, EHBO, en reanimatie. Ik sta ingeschreven bij het KCKZ
Ik spreek Nederlands en Engels, en heb een christelijke achtergrond.

 

 Mijn passie is jou de optimale begeleiding te geven en advies in de situatie die bij jou past. Voor mij staan moeder en kind centraal. Welke voedingskeuze je ook kiest, ik sta aan je zijde. Ik werk samen met verloskundigen, lactatiekundigen, artsen, gynaecologen, wijkverpleegkundigen, maatschappelijk werk in je regio, om zo optimale zorg voor jou te leveren.

  

Mocht je interesse hebben, neem contact op, dan maken we een afspraak voor een kennismaking.

 

 

Groetjes van kraamverzorgende Ruth